"Lekker Geel" op Frinket foodtruckfestival

vrijdag, 25 mei, 2018 (Hele dag) tot zondag, 27 mei, 2018 (Hele dag)

Na het succes van vorige jaren, mag je je in 2018 opnieuw verwachten aan het gezellig en gesmaakt Geels foodtruckfestival “Frinket”. Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 mei 2018 wordt het karakteristieke stadspark omgetoverd tot één groot en sfeervol openluchtrestaurant.

Gedurende drie dagen kan je er terecht voor streetfood toppers uit lokale en internationale keuken, feeërieke aankleding, sfeervolle livemuziek en randanimatie voor jong en oud.

Ook de Geelse gidsenbond staat dit jaar weer paraat om de bezoeker mee te nemen op een culinaire ontdekkingstocht door Geel centrum, inclusief een bezoek aan koffiebranderij De Maan van de familie Manendonckx. De gratis rondleidingen, onder leiding van een ervaren gids, gaan zowel op zaterdag 26 als op zondag 27 mei door. Elke deelnemer krijgt bovendien een culinaire verrassing aangeboden . De wandeling vertrekt om 15u vanuit het stadspark en duurt ongeveer een uurtje. Vooraf inschrijven bij dienst Toerisme & Stadsanimatie is aangeraden, het aantal plaatsen is immers beperkt.

Locatie: 
Stadspark, Geel
Meer info
Telefoon: 
014 56 63 80