Kerstmusical 2017: "De Wraak van Krampella"

zaterdag, 16 december, 2017 - 13:00 tot zondag, 17 december, 2017 - 20:00

Tijdens het weekend van de kerstmarkt kan je in Geel naar goede gewoonte genieten van een kerstspektakel. Dit jaar zal dat ook het geval zijn en kan je op zaterdag 16 en zondag 17 december in fuifzaal de Waai komen kijken naar de musical “De Wraak van Krampella”.

Voor de kerstmusical wordt beroep gedaan op de Geelse regisseur Ief Dams. In het door Ief en zijn vriendin Jolien geschreven verhaal staat de mysterieuze Krampella centraal. Zal haar snode plan om het kerstfeest te boycotten slagen of krijgen we toch nog een happy end? Niet minder dan 200 acteurs, figuranten en dansers brengen samen een wervelende voorstelling vol spanning en emoties. De choreografie is in handen van Jolanda Luijten.

De voorstellingen van deze kerstmusical vinden plaats op zaterdag 16 en zondag 17 december in fuifzaal de Waai. Een voorstelling van de kerstmusical duurt telkens een klein uurtje. Op zaterdag 16 december wordt er vanaf 13 uur tot en met 21 uur elk uur een nieuwe voorstelling gespeeld. Op zondag 17 december is dat vanaf 13 uur tot en met 19 uur. De tickets voor de kerstmusical “De Wraak van Krampella” zijn verkrijgbaar bij dienst Toerisme en Stadsanimatie van de stad Geel. Volwassenen betalen 5 euro in voorverkoop terwijl de prijs aan de kassa voor hen 7 euro bedraagt. Voor kinderen jonger dan 14 jaar werd de verkoopprijs vastgelegd op 2 euro. Er wordt ook een korting toegekend aan houders van een vrijetijdspas.

Snel erbij zijn is hoe dan ook de boodschap want het aantal tickets is beperkt!

Locatie: 
Fuifzaal De Waai
Meer info
Telefoon: 
014 56 63 80