Fiësta Europa

vrijdag, 19 augustus, 2016 - 12:00 tot zondag, 21 augustus, 2016 - 21:00

GEEL VERWELKOMT FIESTA EUROPA

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus wanen we ons in het zonnige zuiden, want dan strijkt Fiësta Europa neer op het marktplein van Geel. Tijdens deze gezellige internationale markt verwelkomen we een veertigtal marktkramers, afkomstig uit alle hoeken van Europa.

Wil jij graag Europa proeven? Dan is Fiësta Europa the place to be! Er zullen immers tal van specialiteiten uit verschillende landen en regio’s aanwezig zijn. Naast die prachtige waaier van Europese streekproducten, bieden de marktkramers ook allerlei artisanale en bijzondere cadeaus aan zoals lederwaren, edelstenen, zepen, houtsnijwerk, textiel, enz. Dit alles wordt dan nog eens overgoten met leuke animatie voor groot en klein.

Het resultaat is dan ook een kleurrijke, kwalitatieve mengelmoes van kraampjes en het feit dat de meeste marktkramers echt van verschillende Europese landen naar Geel komen, maakt het geheel heel authentiek en uniek. Het is als het ware een 'Feest' van Europese marktkramers. Bovendien is de toegang helemaal gratis!

Nood aan vakantiegevoel? Gezellig kuieren over een zuiderse feestmarkt en snuisteren door een ruime variëteit aan lokale producten? Dan verwelkomen je we graag op Fiësta Europa… een buitenkansje dat je niet mag laten liggen!

Openingsuren:

Vrijdag: 12 – 21 uur

Zaterdag: 10 – 21 uur

Zondag: 10 – 19 uur

Locatie: 
Markt
Meer info